Kapsalon Martinshair

Al jaren een begrip in Zierikzee, en ver daar buiten sinds 1989.


Beste klanten, 

tot 1 december zijn wij nog op de dinsdagen gesloten!


Wij verheugen ons dan ook, dat onze nieuwe collega Jacqueline ons komt versterken en de dinsdagen vanaf 1 december weer de deuren te mogen openen om u te helpen, voor een afspraak of gekapt de deur te mogen verlaten.

Jacqueline heeft 27 jaar ervaring, in het dames en heren kappersvak. Geboren te schiedam en voor de liefde naar ons mooie Zeeland verhuisd en wij zijn dan ook enorm blij om haar, met een enorme bulk ervaring, aan ons team te mogen toevoegen!

Maak tijdig een afspraak, en voor de aankomende feestdagen is het voor ons een een reden te meer om de klant naar tevredenheid te helpen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Reden te meer, om ook je aan te melden bij onze Facebook pagina!

wij hopen u daarom, via deze site de nodige informatie te verschaffen en de eventuele nieuwe actuele nieuws berichten te posten.

 En vergeet niet onze FACEBOOK te liken, geeft u de informatie die u vaak niet op onze site kunt lezen, maar is daarom wel altijd actueel.

Bellen op het nummer: 0111-413465 voor een afspraak . Geef daarbij uw volledige naam en eventueel het nummer waar wij u kunnen bereiken.alvast bedankt!

TEAM MARTINSHAIR


Welkom op de officiële website van Martinshair Zierikzee.


Martinshair is al jaren een begrip op Schouwen-Duiveland. Het is zowel een dames/heren salon, en natuurlijk vergeten wij ook de kleintjes niet.


Wij werken enkel op afspraak. Neem contact met ons op om een afspraak te maken of kom gezellig even langs.

 

 

Wij werken met producten van de volgende merken: