Kapsalon Martinshair

Al jaren een begrip in Zierikzee, en ver daar buiten sinds 1989.

Over Martinshair


In 1989 is Martin van Aken, gestart als kapper in Zierikzee. Door de jaren heen uitgegroeid tot internationaal wedstrijdwerker in het herenvak (Nederlandse selectie). Hiermee heeft hij vele prijzen gewonnen, waaronder de "Lion d'or Luxemburg"en vele andere in binnen en buitenland, en is hij jurylid geweest van nationale concoursen. In die periode en tot aan nu heeft hij altijd oog en hart gehouden voor zijn klanten uit de regio en ver daarbuiten!

Samen met zijn vrouw Patricia, en collega hebben zij een team gevormd, om vaktechnisch mooie technische producten te kunnen leveren. Door middel van trainingen en cursussen blijft het team voortdurend hun actuele vaktechnische kennis ontwikkelen. Ook op haarproducten is het team gespecialiseerd, huid en haar problemen of cosmetishe stylingsproducten.

Inmiddels is Martinshair, alweer jaren gevestigd op het Plein Montmaertre aan de Maarstraat 8 te Zierikzee. 

 

Team Martinshair werkt uitsluitend op afspraak. Mocht u binnenlopen en er is eventueel tijd, dan kunt u uiteraard geholpen worden. Telefonisch zijn wij altijd te bereiken op , 0111-413465 (Enkel pauzeren wij altijd tussen 12.00 en 13.00.)

Ons adres is: Maarstraat 8 , 4301HA Zierikzee

 

Team Martinshair heet u van harte welkom in de salon!